Aula

Uitvaartcentrum (Aula) “De Laatste Eer” Roden, Borglaan 1a, 9301 ZE Roden.

Het Uitvaartcentrum (Aula) aan de Borglaan in Roden is in eigendom en beheer van onze Begrafenis en Crematievereniging.                                                                                                                                                                Het gebouw is nu voorzien van een modern elektronisch sluitsysteem, waardoor familieleden van een overledene tijdens de opbaring 24 uur per dag toegang hebben tot de opbaarkamer. De geluids- en beeldinstallatie is aangepast aan de eisen des tijds, waardoor het maken van beeld- en geluidsopnames mogelijk is. Het centrum beschikt over een grote zaal, een familiekamer en 4 opbaarkamers.

Grote zaal
De grote zaal is geschikt voor condoleance en uitvaartplechtigheden met, normaal gesproken, maximaal 100 aanwezigen. 
Als er, op verzoek van de familie, beeld- en geluidsopnames van de uitvaartplechtigheid zijn gemaakt kunnen deze tegen het geldende tarief op een usb-stick aan de familie beschikbaar worden gesteld.

Na de condoleance of de uitvaartplechtigheid is er de gelegenheid om de genodigden een kop koffie of thee met eventueel koek, cake of broodjes aan te bieden. In overleg zijn er uiteraard meer mogelijkheden.

Familiekamer
In de familiekamer kan de familie zich voor en/of na de condoleance en uitvaartplechtigheid terugtrekken en in alle rust het gebeuren verwerken.

Opbaarkamers
De vier opbaarkamers zijn voorzien van koeling en airco. De familie heeft, door het gebruik van een pasje, tijdens de opbaring onbeperkt toegang.

Renovatie/uitbreiding
Na ruim veertig jaar gebruik en regelmatig klein onderhoud wordt er nu onderzocht welke mogelijkheden er zijn voor het grondig renoveren, uitbreiden en updaten van de Aula, zodat er weer een modern en passend gebouw staat.

Informatie over gebruik Uitvaartcentrum (Aula)
Hiervoor is de beheerder aanspreekpunt en bereikbaar via telefoonnummer 050-5015151 (keuze 4)
Bij afwezigheid is er uiteraard vervanging geregeld.

De vereniging zoekt iemand die de beheerder bij  zijn afwezigheid kan vervangen en hem in de toekomst kan opvolgen.

Als u belangstelling hebt kunt u reageren via het telefoonnummer 050-5015151 (keuze 5) of via:  info@delaatsteeer-roden.nl 

Voor informatie over tarieven kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier of telefoon: 050-5015151 (keuze 5)